Voorwoord

iDevice-pictogram

Deze kleine theoretische test over Basis NITROX duiken is ontwikkeld om kennis te maken met enkele elementen die een Basis NITROX duikers moet weten, kennen, kunnen of toepassen. Onmiddellijk zal een duiker merken dat NITROX duiken meer is dan enkel een fles met NITROX mengsel ipv perslucht nemen. Een degelijke theoretische en praktische voorbereiding van kandidaat Basis NITROX duikers is van levensbelang. Hiervoor staat in een duikschool een deskundig team van instructeurs onder leiding van een duikschoolleider voor u klaar.

Dit is absoluut geen volledige test, cursus of opleiding!

De ontwikkelaars en de auteurs zijn zich volledig bewust van hun taak om een zo betrouwbaar mogelijke uitgave te verzorgen. Niettemin kunnen zij niet aansprakelijk worden gesteld voor eventueel in deze uitgave voorkomende onjuistheden of voortspruitende gevolgen.

De ontwikkelaars en auteurs zijn niet aansprakelijk voor de gevolgen van de door u ondernomen activiteiten op basis van het gebruik van deze test. Het is de verantwoordelijkheid van elke gebruiker om te handelen in de overeenstemmende wetgeving en/of regelgeving.

Te gebruiken op eigen verantwoordelijkheid.

© 2012

 


Ga naar de homepagina van ADC Diving duiken Antwerpen - Deurne