www.adcdiving.be © Dirk Wuyts
Voeg deze pagina toe aan je Favorieten

Welkom op onze website voor duiken in Antwerpen - Deurne


leren duiken deurne antwerpen

duiken in de Filippijnen - Puerto Galera

onderwaterleven duiken reizen
Like en deel het reisverhaal met foto's van de Filippijnen - Puerto Galera met je vrienden op Facebook

banner adc diving leren duiken antwerpen deurne
homepage_adc_diving_antwerpen_deurne activiteiten waar_leren_duiken_antwerpen_deurne kalender_duiken meteo_duiken_goes_zeeland_oosterschelde duikplaatsen
duiktesten leren_duiken_antwerpen_deurne pictures_duiken_reizen duikdocumenten links_duiken contact_leren_duiken_antwerpen_deurne


Reisverslag, duiken en pictures Filippijnen - Puerto Galera november 2004:In 2004 werd gekozen voor de duikplaats Puerto Galera in de filippijnen. Een week duiken vanuit het prachtige hotel Atlantis (www.atlantishotel.com), en daarna een week trektocht in het binnenland.

Atlantis hotel is een zeer gezellig hotel, gelegen op het strand, met alle voorzieningen voor duikers. De duikleiders zijn overdag zeer aangename, interessante mensen, maar des avonds kunnen ze de gemiddelde belg helemaal niet meer volgen en gaan ze over tot allerlei gemene drinkspelletjes, die ze dan tot overmaat van ramp ook nog verliezen. Reden te over om het vingertje te gebruiken.

hotel Atlantis Filipijnen manado
hotel Atlantis Filipijnen manado party duiken
hotel Atlantis Filipijnen manado t-shirt duikenIn kleine bootjes en korte tochtjes werd de baai voor het het dorpje Sabang Bay verkend. Zeer mooie riffen met af en toe een wrakje en een resem aan onderwaterschepsels. Enkel spijtig dat de haaien in Shark Cave niet thuis waren.

briefing duiken Filipijnen Manado boot duiken Filipijnen Manado
boot duiken Verdi Island Filipijnen ManadoHeel speciaal waren de roze en gele pygmee-zeepaardjes die je pas zag als de gids ze vlak voor je neus op het koraal aanduidde. Even wegkijken, en je was ze weer kwijt. Prachtige camouflage!! Misschien zie jij ze ?

pigmee zeepaardje duiken Filipijnen ManadoOnverschrokken kerels bleven met doodsverachting zeeslangen uitdagen om toch maar een mooie foto te krijgen. Tot de zeeslang besloot er de brui aan te geven en rustiger oorden op te zoeken.

zeeslang duiken Filipijnen ManadoDe Filipijnse rotsen bleken ook vol kleiner leven te zitten: alle soorten vormen en kleuren naaktslakken.

nudibranch duiken Filipijnen Manado


nudibranch duiken Filipijnen ManadoDe 2e week werd op trektocht gegaan door stuk filippijnen ten noorden van Manilla. Naar de rijstterrassen die tot de wereldwonderen behoren en door Unesco beschermd zijn. Naar de bergstammen waar koppensnellen waarschijnlijk nu niet meer bestaat, maar waar de stand tussen vijandige 2 dorpen toch nog in koppen werd uitgedrukt.

rijstterassen Filipijnen ManadoDe term "Highway" duidt er niet op grote wegen, het slaat enkel op de hoogte.

highway Filipijnen ManadoEn als je er sterft, kan je een mooi plaatsje reserveren in een grot, dicht bij je vrienden.

hanging coffins Filipijnen Manadorare jongens die Filippijnen, maar zo lief meneer!

hanging Filipino Filipijnen Manado


Like en deel het reisverhaal met foto's van de Filippijnen - Puerto Galera met je vrienden op Facebook


Lees ook de andere duikreisverhalen en bekijk daarvan ook de vele pictures - foto's van de duiken en het landschap, van ADC Scuba Diving Antwerpen - Deurne

Voor meer informatie over het te leren, bekijk de pagina leren duiken van ADC Scuba Diving Antwerpen - Deurne.

Nog vragen over leren duiken? Dan mag je altijd contact opnemen met ADC Scuba Diving Antwerpen - Deurne om advies.

Ga terug naar de homepagina van ADC Scuba Diving duiken Antwerpen - Deurne


banner adc diving leren duiken antwerpen deurne